måndag 25 oktober 2010

Bildregn från Aker Brygge

Igår (söndag) hade vi en flitig dag. Gick upp och bestämde oss för att göra en grovstädning av både vårt rum och lägenheten. Efteråt lagade vi mat för hela veckan. Vi ska nämligen jobba tillsammans på EMO veckan ut, och eftersom vi kommer att jobba kväll fixar man kvällsmaten på egen hand. Vi röjde upp i köket lagom till kvällssolen och bestämde oss för att gå ut och gå. Med varsin kaffe i handen tog vi oss ner till Aker Brygge där himlen och ljuset var fantastiskt fint. Satt och tittade på solnedgången ett tag och njöt av den sista fria kvällen på ett par dagar. Vandrade hemåt i mörker, men kvällen lystes upp av en sagolik fullmåne.
Det var en fin kväll!









































3 kommentarer:

  1. Jösses tjejer, ni är helt fantastiska på att fånga Oslo från den allra bästa sidan! Vilka bilder och vilka tjejer! Det är en fröjd att få följa er.

    Många kramar till er,
    mamma k
    PS! Maten ser också helt underbart god ut!

    SvaraRadera
  2. Ni har inte funderat på att slå er in på foto linjen fantastiska bilder. Visst är det under nere vid fjorden när ljuset eller mörkret kommer. Har stått många kvällar hemma hos våra vänner och bara njutit över fjordutsikten.
    Ha det fortsatt gott

    Kram
    Moster M

    SvaraRadera
  3. Å så bra foton - och ni är så himla fina på bilderna:) Hoppas allt är bra med er o att ni haft en skön ledig helg - stora kramar, hörs!
    /mamma Ewa

    SvaraRadera