måndag 12 juli 2010

håller tummarna

...Och nu har vi varit på vår första jobbintervju här i oslo! gick upp klockan sex och lämnade vårt bo vid sju (trots att intervjun började nio) för att vara säkra på att hitta rätt. Detta resulterade att vi var en timme tidiga, men lika bra var det - fick en härlig morgonpromenad i det fina området. Har idag förstått att paradiset ligger precis utanför vår nya hemstad.

Intervjun gick bra! Möttes av två unga tjejer och fick gå med vars en. vi sålde oss själva med helt okej resultat, och fick klart för oss att det var ett lagerarbete vi nu sökte. Tjänsten är placerad en bussresa på tjugo minuter från där vi bor och består av åtta timmars pass måndag - fredag. Förutom att köra truck är det paketering som gäller, och det är tydligen ett vanligt ställe för svenska ungdomar att jobba på. Låter så bra, så nu håller vi tummarna hårt! Tjejerna var positiva, men ville inte ge oss klarbesked innan de ringt våra referenser från tidigare jobb.

För övrigt så skiner solen igen, så efter en liten siesta ska vi gå ut på jakt efter telefonkort och lite andra nödvändigheter. Skriver mer lite senare!

1 kommentar:

  1. Det låter ju som om ni har jobb på gång! Jag håller tummen ett tag till...Passa på att turista innan knegarveckorna tar vid:)
    Kramar
    mamma Ewa

    SvaraRadera