torsdag 2 september 2010

Torsdag

Efter härliga dagar med Blomma i lägenheten har vi nu kommit tillbaka till vardagen. Imorgon har vi jobbat i en vecka på EMO, och trivs mer och mer. Har fått förlängt och kommer att fortsätta att jobba där även nästa vecka.

Hanna i köket härom dagen, lagandes någon ny festlighet. Trots låg budget försöker vi att hålla variationen på maten uppe!

Såhär fin är himlen då vi går upp, strax efter fem på morgonen. Har varit riktigt kallt, märks att hösten är på väg. Upptäckte frost på bilarna ute vid jobb, hur gick detta till?

Idag festade vi till det med en sockerbulle och gott kaffe (vi har båda vant oss vid det blaskiga som serveras i kaffemaskinerna på arbetsplatserna, inte okej) på ett mysigt kafé i vårt kvarter.

Där satt vi och mös, och sög in eftermiddagslugnet ett tag.

På vår väg hem gick vi förbi den här butiken, och Hanna sa: "ta en bild på mig så jag kan visa det här för Marita!" Så här är den!

Nu ska vi krypa till sängs, har fått en underbar Tempur-madrass av Robin som flyttat ut ur kollektivet, så nu sover vi otroligt mycket bättre än vad vi gjort de senaste månaderna. Godnatt!

3 kommentarer:

  1. Tänk att ni äntligen hittade min affär. Jag har inte velat berätta om den tidigare utan det skulle bli en överraskning. Där finnas allt och det mesta. Hahahahahaha
    Ha en skön helg
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, vi har alltid anat att Marita haft nåt fuffens för sig. Tack och lov har hon god smak, gardinerna är verkligen fantastiska!
    Ser mysigt ut på fiket, och även i köket, med Hanna som kock kan det inte bli annat än gott!

    Kram på er,
    Mamma k och Tomas

    SvaraRadera
  3. Tempur - det är ni värda tjejer! /gonattkram från mamma Ewa

    SvaraRadera