måndag 30 augusti 2010

Mycket har hänt, men vi har haft ont om tid för att uppdatera bloggen. Vår tid på coca cola är över, på gott och ont, och vi har fått ett nytt lagerjobb på ett ställe som heter EMO. Första dagen var idag och det känns bra! Det är inte lika socialt här, utan man jobbar för sig själv och får prata på rasterna; även det på gott och ont. Förutom det så har vår duo blivit ett trio, iaf fram till på onsdag. Blomma är här på besök för att känna in sig i staden som snart ska bli även hennes hem. Nu är hyran betald och vi ska alldeles strax krypa ihop och dricka lite te. Även imorgon ska vi upp med tuppen, kanske till och med lite innan det.



Och juste, här ser ni vår första egenköpta möbel! En liten byrå som vi hittade på en loppis runt hörnet. 300 kr skulle den kosta, men vi fick den för 200 bara för att vi inte prutade! :)

2 kommentarer:

  1. Snygg byrå! Och växter som lever! Ser fint ut. Och flitiga som myror är ni, från det ena jobbet till det andra... Hoppas allt gick bra med hyran och att ni är överens med värden.

    Sköt om er!

    Kram,
    mammaK

    SvaraRadera
  2. fin byrå! och så mysigt ni verkar ha det :)

    SvaraRadera